Canvas bedrukken

Bij Printmore laat je een canvas bedrukken voor een dierbare of collega. Een canvas is een van de meest populaire wanddecoraties om een foto op af te drukken. Je kiest uit verschillende soorten canvassen, zoals een hart, een vierkant of een rechthoek. Het doek wordt met de hand strak om een houten frame gespannen, zodat de foto er op zijn mooist uit komt te zien.

Een canvas laten bedrukken als onvergetelijke herinnering

Het ophangen van een mooi canvas is tegenwoordig erg populair. Wanneer je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, dan is het bedrukken van een canvas uitermate geschikt. Je levert zelf een foto of afbeelding aan die op de canvas gedrukt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van een onvergetelijke reis met je geliefde of een groepsfoto van jouw vriendengroep. Je geeft een uniek cadeau aan de ontvanger waardoor hij of zij het moment van het maken van de foto nooit meer vergeet. Naast het bedrukken van een canvas kun je in onze cadeauwinkel ook terecht voor diverse andere persoonlijke cadeaus. Denk onder andere aan een romper met leuke print. Wij bedrukken in onze winkel in Vlissingen bijna ieder materiaal.

Bekijk onze canvassen

2.44 Excl. btw
2.44 Excl. btw
16.49 Excl. btw
Van 20.62 Excl. btw
Van 6.57 Excl. btw
Van 19.71 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 16.49 Excl. btw
Van 8.22 Excl. btw
Van 10.70 Excl. btw
Van 6.57 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Shop ze bij Print More Nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Plaats jouw bestelling online

Ben je op zoek naar unieke en persoonlijke cadeaus en wil je graag een canvas laten bedrukken? Bekijk de producten in onze webshop en plaats 24/7 jouw bestelling. Wij zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling. Voor meer informatie over het bedrukken van een canvas vul je ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.