Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Van 32.85 Excl. btw
Van 32.85 Excl. btw

Custom design

Hooded vest

Van 28.88 Excl. btw

Heren Kleding

Hoodie asphalt

Van 24.75 Excl. btw

Custom design

Polo Zwart

Van 24.75 Excl. btw

Custom design

Hooded vest lady

Van 24.75 Excl. btw

Custom design

Hoodie

Van 24.75 Excl. btw

Custom design

Sweater Licht Grijs

Van 19.79 Excl. btw
Van 19.79 Excl. btw

Gepersonaliseerde knuffel

Wanneer je een kindje een onvergetelijk cadeau wilt geven, is een gepersonaliseerde knuffel met shirt vaak een uitstekend idee. Bij Printmore heb je de keuze uit verschillende leuke knuffels waar je een tekst of foto op kunt laten bedrukken. Denk aan een knuffel, zoals een leeuw of beer, met een wit shirt aan. Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van diverse materialen en daardoor ben je verzekerd van een gepersonaliseerde knuffel van de hoogste kwaliteit.

Een gepersonaliseerde knuffel met shirt en een unieke tekst of een leuke foto erop

Het bedrukken van een knuffel met shirt aan is geschikt voor meerdere gelegenheden. Zo is een gepersonaliseerde knuffel een lief cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag, voor een verjaardag of om iemand beterschap te wensen. Jij geeft aan onze experts door wat je op de knuffel met shirt wilt laten bedrukken en wij gaan voor je aan de slag. Denk aan een waardevolle boodschap, een persoonlijk bericht of een foto om de ontvanger altijd te herinneren aan een uniek moment. In ons assortiment zitten verschillende dierenknuffels om uit te kiezen. Denk onder andere aan het bedrukken van een gepersonaliseerde knuffel, zoals:

  • Een koe
  • Een hond
  • Een wasbeer
  • Een grote aap
  • Een teddybeer

Naast het bedrukken van een knuffel met een shirt aan, heb je in onze online cadeauwinkel nog veel meer andere gepersonaliseerde producten om uit te kiezen. Denk hierbij aan grote en kleine cadeautjes, zoals een mooie sweater.

Shop ze bij print more nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Ga voor het perfecte cadeau

Het bestellen van een gepersonaliseerde knuffel met een foto of unieke tekst op het shirt laat zien dat je moeite doet voor de ontvanger. Wil jij ook graag een cadeau personaliseren in de vorm van het bedrukken van een knuffel met shirt? Bekijk dan ons aanbod online, kies jouw favoriete knuffel uit en laat deze thuisbezorgen. Het is echter ook mogelijk om jouw bestelling in onze winkel in Vlissingen op te komen halen. Dit geef je dan bij het bestellen aan. Neem bij vragen contact met ons op.