Graveren op leisteen

Bij Print More Nederland kan je van alles laten graveren op leisteen. Leisteen is een steensoort die bekend staat om de afwisselende laagjes kwarts en mica. Hierdoor is geen enkele steen hetzelfde. Het gesteente is sterk waardoor het gemakkelijk gegraveerd kan worden. Maak een eigen ontwerp voor iedere gelegenheid.

Kleine cadeautjes voor een groot gebaar

2.44 Excl. btw
Van 0.74 Excl. btw
Van 1.24 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
2.44 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 10.70 Excl. btw
Van 2.44 Excl. btw
Van 4.92 Excl. btw

Custom design

Wijnglas 38cl

Van 1.65 Excl. btw
Van 9.05 Excl. btw
Van 3.26 Excl. btw
Van 12.36 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
2.44 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Gepersonaliseerd Relatiegeschenk

Een eigen ontwerp laten graveren op leisteen

Door een tekst of een logo te laten graveren op leisteen kan je het gemakkelijk inzetten in de keuken. Vooral als serveerservies wordt leisteen veel gebruikt. Hierdoor is het ideaal om te laten graveren voor in de horeca. Daarnaast hebben wij ook hele mooie platen in verschillende vormen met een matte of glanzende afwerking. Dit maakt de keuze reuze en vol met leuke ideeën voor een gegraveerd cadeau. In onze winkel in Vlissingen staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen. Zij graveren zonder moeite een geschreven tekst op een steen. Want zeg nu zelf een zelfgeschreven tekst laten graveren op een cadeau is erg uniek. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw bestelling online te plaatsen met een ontwerp naar wens.

Maak een unieke steen

Wil jij iets laten graveren op leisteen? Dan zijn wij hier om jou te helpen. Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop en geef de details aan ons door. Alle producten kunnen worden verstuurd of afgehaald in onze winkel. Bij ons vind je gegarandeerd originele en gepersonaliseerde cadeaus voor iedere gelegenheid. Bij vragen kan je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Shop ze bij Print More Nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Bestel gemakkelijk online

Maak een gepersonaliseerd cadeau voor jouw man, vriend of collega op ieder moment van de dag. Onze veelzijdige webshop is 24/7 geopend voor het online bestellen van een cadeau voor mannen. Maak gebruik van ons online ontwerpsysteem en creëer een gepersonaliseerd cadeau voor hem. Je vindt bij ons gegarandeerd unieke cadeaus voor mannen die jij extra speciaal kan maken met jouw eigen ontwerp. Neem bij vragen contact met ons op of kom langs in onze winkel in Vlissingen. Wij helpen jou graag bij het creëren van het perfecte cadeau.