Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Van 10.70 Excl. btw
Van 2.27 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 5.74 Excl. btw
Van 4.09 Excl. btw
Van 4.09 Excl. btw
Van 0.50 Excl. btw
Van 8.22 Excl. btw
Van 3.26 Excl. btw

Babykleding bedrukken

Wil je graag babykleding voor jouw eigen kindje laten bedrukken met een naam of leuke zin? Of wordt je oom of tante en wil je graag een romper met leuke print bestellen voor je nieuwe neefje of nichtje? Bij Printmore zijn we gespecialiseerd in unieke en persoonlijke cadeaus voor iedere gelegenheid. Ons assortiment bevat een breed aanbod aan babykleding die je door ons kunt laten bedrukken met een leuke foto of een zin die je zelf hebt geschreven. Zo creëer je een uniek cadeau voor de kleine.

Babykleding laten bedrukken voor een onvergetelijke cadeau

Wanneer er een baby geboren wordt en je oom, tante, opa of oma wordt, dan wil je natuurlijk een leuk cadeau geven aan de ouders. Om er zeker van te zijn dat je een uniek geschenk geeft, kies je voor een romper met print of laat je een van onze andere babykleding bedrukken. Zo laat je zien dat je niet zomaar een cadeau koopt, maar dat je er veel tijd en moeite insteekt. Op deze manier weten de ontvangers ook dat je om hun geeft. Bij het bedrukken van babykleding kies je uit verschillende bedrukte cadeaus uit onze online cadeauwinkel, zoals een romper met print erop. Jij bepaalt zelf wat je op de babykleding, zoals een romper, wilt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke afbeelding of een leuke zin.

Shop ze bij print more nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Bestel een romper met unieke print online

Het personaliseren van een cadeau doe je heel eenvoudig in onze webshop. Lukt het niet of wil je graag deskundig advies zodat de romper met print er fantastisch uit komt te zien? Neem dan contact op met onze experts in Vlissingen door ons contactformulier in te vullen. Wij bedrukken de door jou gekozen babykleding, zoals een leuke romper met print, en sturen deze vaak binnen vijf dagen naar je toe.