Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Een gepersonaliseerd cadeau voor een kind

Een gepersonaliseerd cadeau zorgt ongetwijfeld voor een glimlach op het gezicht van ieder kind. Voor een kind is zijn of haar verjaardag een magisch en onvergetelijk moment. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is natuurlijk het krijgen van mooie cadeaus. Je maakt deze dag nog magischer wanneer je een kind een gepersonaliseerd cadeau geeft. Bekijk hiervoor het ruime assortiment aan gepersonaliseerde kindercadeaus bij Print More Nederland en bestel het perfecte geschenk online.

7.40 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Hoodie asphalt

24.75 Excl. btw
Ontwerp zelf
4.92 Excl. btw
Ontwerp zelf
4.09 Excl. btw
Ontwerp zelf
From 1.61 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Naam badge met speld

4.92 Excl. btw
Ontwerp zelf

Creëer een gepersonaliseerd cadeau voor een kind

Wist je dat een gepersonaliseerd cadeau voor een kind extra speciaal is? Geen elk ander kindje heeft het cadeau wat jij wilt geven, aangezien het speciaal voor hen is gemaakt. Gepersonaliseerde kindercadeaus hebben dan ook meer waarde dan een standaard cadeau voor een kind. Binnen ons assortiment vind je gegarandeerd het perfecte presentje. Denk hierbij aan:

In onze online shop, die 24/7 geopend is, kan jij diverse kleine cadeautjes omtoveren in gepersonaliseerde kindercadeaus. Zo ontvang jij binnen korte tijd het gepersonaliseerde cadeau voor jouw kind. Maak het extra speciaal door het cadeau te laten graveren!

Shop ze bij print more nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Maak een uniek presentje

Met een gepersonaliseerd cadeau verras je ieder kind. Gepersonaliseerde kindercadeaus zijn de beste! Plaats jouw bestelling eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Vlissingen. Wij kijken ernaar uit wat voor moois je wilt maken. Bij vragen of opmerkingen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.