Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

7.40 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Hoodie asphalt

24.75 Excl. btw
Ontwerp zelf
4.92 Excl. btw
Ontwerp zelf
2.44 Excl. btw
Ontwerp zelf
From 1.61 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Naam badge met speld

4.92 Excl. btw
Ontwerp zelf

Diversen

Fotolijst

3.26 Excl. btw
Ontwerp zelf

Kleine cadeautjes

Ben jij op zoek naar unieke, kleine cadeautjes waarmee je iedere ontvanger blij maakt? Dan is de kans groot dat je slaagt bij Printmore. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment kleine en grote cadeautjes voor jong en oud. Dit zijn leuke cadeaus die je zelf kunt personaliseren om op deze manier het perfecte geschenk te geven.

Een ruim assortiment aan kleine en unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid

Er zijn veel gelegenheden waarbij je geen enorm cadeau hoeft te geven, maar waar kleine cadeautjes ook geschikt zijn. Door een cadeau te kiezen waar je over na hebt gedacht, laat je zien dat je om diegene geeft en dat je jouw best doet om een leuk cadeau te vinden. Ons ruime assortiment bevat vele kleine cadeautjes voor meerdere gelegenheden. Denk hierbij aan de geboorte van een neefje of nichtje, een collega die met pensioen gaat of het geven van een relatiegeschenk aan een nieuwe klant. In ons aanbod hebben we onder andere de volgende cadeautjes:

Met een gepersonaliseerd geschenk is de kans groot dat de ontvanger blij is met zijn of haar cadeau.

Shop ze bij print more nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Plaats jouw bestelling online

Wanneer je de perfecte, kleine cadeautjes in onze webshop hebt gevonden, plaats je eenvoudig jouw bestelling. Bij een bestelling boven de € 20,- betaal je geen verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling in onze winkel in Vlissingen op te halen. Heb je vragen of wil je meer informatie over de levering? Stel dan jouw vragen door het invullen van ons contactformulier.