Custom design

Hoodie asphalt

24.75 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Hooded vest

28.88 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Hooded vest lady

24.75 Excl. btw
Ontwerp zelf

Custom design

Hoodie

24.75 Excl. btw
Ontwerp zelf

Een hoodie laten personaliseren

Wil jij graag een mooie hoodie laten personaliseren, zodat je altijd unieke kleding draagt? Bekijk dan de verschillende hoodies en plaats jouw bestelling bij Printmore. Wij bedrukken haast ieder materiaal, waaronder diverse kledingstukken, zoals een hoodie. Deze bedrukken we met een ontwerp van jouw keuze. Op deze manier draag je een unieke, zelfontworpen hoodie van hoogwaardige kwaliteit, die ook nog eens heerlijk zit.

Een toffe hoodie laten personaliseren zodat deze past bij jouw stijl

Het laten personaliseren van een hoodie laat je over aan onze experts. Jij levert het ontwerp aan en wij maken de hoodie af. Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van diverse materialen, waaronder een hoodie. Je bent hierdoor verzekerd van een uniek kledingstuk dat helemaal voldoet aan jouw stijl. Wil je naast een hoodie ook graag andere kledingstukken laten personaliseren, zoals een T-shirt met foto? Of wil je jouw gepersonaliseerde outfit compleet maken door ook accessoires te personaliseren? Bij ons is het mogelijk om een schoudertas te bedrukken met foto of een pet te bedrukken met een logo. Hierdoor ontwerp je helemaal zelf jouw complete outfit.

Shop ze bij Print More Nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Profiteer van onze snelle verzending

Kies ervoor om jouw hoodie te laten personaliseren met jouw ontwerp. Kies online jouw favoriete hoodie, upload jouw ontwerp en plaats een bestelling. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw bestelling af te ronden en op te sturen. Wij garanderen dan ook een snelle verzending. Dit geldt voor zowel grote als kleine oplages. Heb je vragen over het laten personaliseren van een hoodie of wil je jouw bestelling ophalen bij onze winkel in Vlissingen? Neem dan gerust contact met ons op.