Sleutelhangers als cadeau

Geef unieke sleutelhangers als cadeau aan familie, vrienden of personeel. Bij Print More Nederland was het personaliseren van een sleutelhanger nog nooit zo gemakkelijk. Zo kan je een sleutelhanger met logo laten maken voor jouw bedrijf, feest of gewoon als leuk presentje. Bekijk de mogelijkheden en maak je eigen ontwerp.

Maak hier sleutelhangers om cadeau te geven

Van 1.61 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 3.26 Excl. btw
Van 2.44 Excl. btw
Van 5.74 Excl. btw
Van 5.74 Excl. btw
Van 1.24 Excl. btw
Van 2.44 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw
Van 3.26 Excl. btw
Van 4.09 Excl. btw
Van 0.79 Excl. btw
Van 0.50 Excl. btw
Van 2.07 Excl. btw
Mok graveren met tekst

Unieke sleutelhangers als cadeau geven

Door sleutelhangers als cadeau te geven, geef jij een uniek en creatief presentje. Je laat zien dat je over het cadeau hebt nagedacht door een sleutelhanger te personaliseren. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten sleutelhangers waaruit je kunt kiezen. Voor iedere gelegenheid kan je bij ons een sleutelhanger personaliseren. Zo kan je een sleutelhanger met een logo naar keuze laten maken. Naast een sleutelhanger is het ook mogelijk om andere producten te personaliseren, zoals:

Door ons uitgebreide assortiment aan bedrukte cadeaus vind je gegarandeerd het perfecte item.

Een sleutelhanger voor zakelijke relaties

Ook als gepersonaliseerd relatiegeschenk zijn sleutelhangers een leuk cadeau. Door een sleutelhanger te personaliseren met jouw bedrijfslogo, kan je deze meegeven aan jouw zakenrelaties als bedankje voor een samenwerking of bij een viering van een jubileum. In onze webshop kan je eenvoudig kiezen welke sleutelhanger je met logo wilt laten maken. Maak je eigen ontwerp en wij gaan voor jou aan de slag. Naast het maken van een sleutelhanger met logo kunnen wij ook diverse kantoorartikelen graveren.

Geef een sleutelhanger cadeau

Wil jij een sleutelhanger met logo laten maken? Dan zit je bij ons gegarandeerd goed. Een sleutelhanger personaliseren is bij ons erg gemakkelijk. Geef de gepersonaliseerde sleutelhangers cadeau aan familie, vrienden of zakelijke relaties. Plaats jouw bestelling online of kom langs in onze winkel in Vlissingen. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Shop ze bij Print More Nederland!

De leukste cadeaus!

Ontdek alle cadeaus

Bestel gemakkelijk online

Maak een gepersonaliseerd cadeau voor jouw man, vriend of collega op ieder moment van de dag. Onze veelzijdige webshop is 24/7 geopend voor het online bestellen van een cadeau voor mannen. Maak gebruik van ons online ontwerpsysteem en creëer een gepersonaliseerd cadeau voor hem. Je vindt bij ons gegarandeerd unieke cadeaus voor mannen die jij extra speciaal kan maken met jouw eigen ontwerp. Neem bij vragen contact met ons op of kom langs in onze winkel in Vlissingen. Wij helpen jou graag bij het creëren van het perfecte cadeau.