Verras met een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Heeft u een prettige samenwerking achter de rug? Is de deal rond en gaat u een samenwerking aan? Wilt u uw zakelijke partners gewoon eens verrassen? Een gepersonaliseerd relatiegeschenk is altijd een goed idee. Het zorgt voor verraste reacties, het gebaar kent meer waarde en blijft langer hangen. Zo versterkt u de al fijne samenwerking met uw zakelijke partners.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk is altijd een goed idee, maar de volgende vraag is natuurlijk: wat wilt u dan geven? Dat is een iets grotere uitdaging, want afgezien van dat het persoonlijk moet zijn, moet het natuurlijk ook goed aansluiten bij de persoon, de samenwerking of het bedrijf. Dat is waarin wij u kunnen helpen, want wij hebben een breed assortiment van hoogwaardige cadeaus.

Persoonlijk drukwerk

Bij Printmore kunt u terecht voor inspiratie, advies en textiel bedrukken. Ook bedrukken wij diverse andere zaken, zoals tassen, pennen, aanstekers en ga zo maar door. U levert uw tekst, afbeelding of foto aan en wij maken het voor u in orde. Dit kunnen simpele voorwerpen zoals pennen zijn, maar ook complete pakketten van kleding en accessoires.

Daarnaast denken wij graag met u mee over een creatieve samenstelling van het gepersonaliseerde relatiegeschenk, zodat het precies aansluit op uw wensen. Niet alleen moet het creatief zijn en goed uitpakken, de ontvanger moet er natuurlijk ook echt blij mee zijn. Gezien elke gelegenheid anders is, is het verstandig om te overleggen wat uw wensen zijn.

Ons creatieve personeel heeft ook voor u passende en mooie suggesties, wat het gepersonaliseerde relatiegeschenk net wat meer waarde geeft. Meer weten? Neem contact met ons op.

Gepersonaliseerd relatiegeschenk
Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Voor elke gelegenheid

Wij hebben een brede variatie van kwalitatief hoogstaande producten in ons assortiment die wij voor u persoonlijk kunnen bedrukken. Daarom kan u voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk bij ons terecht, maar ook voor gepersonaliseerde cadeaus voor diverse andere gelegenheden. Uw partner verrassen? Leuk uit de hoek komen op een familiefeestje of iemand voor joker zetten op een vrijgezellenfeest? Textiel bedrukken is uw antwoord.

Gaat het om een serieuze of zakelijke aangelegenheid? Wij zijn uw partner in het samenstellen van een leuk en origineel geschenk. Hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt en met onze ervaring kunnen we u precies vertellen wat wel en niet in een bepaalde situatie werkt, wat effectief is voor een specifieke gelegenheid en meer. Met ons aanbod is er keuze genoeg en wij leveren de beste kwaliteit.

Uw geschenk nu laten samenstellen

U kunt bij ons langskomen in de winkel om uw wensen kenbaar te maken. Ook kunt u contact opnemen om het per mail of telefonisch te bespreken. Het is allemaal mogelijk en wij zorgen voor een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk waarmee u origineel uit de hoek komt en een goede indruk achterlaat.

Neem een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen of kom langs, we kijken uit naar uw bezoek.