Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bij Printmore kun je bedrijfskleding laten bedrukken zodat jouw personeel er netjes, verzorgd en als één team uitziet. Wanneer jouw medewerkers het bedrijfslogo op hun T-shirt, werkbroek of andere bedrijfskleding hebben, oogt dat zeer professioneel. Ook weten de klanten direct bij wie ze terecht kunnen met hun vragen. In onze winkel in Vlissingen bedrukken we bijna ieder materiaal. Bekijk ons aanbod online en plaats 24/7 jouw bestelling.

Bekijk al onze cadeau’s

Mooie bedrijfskleding laten bedrukken voor jouw personeel

Wil je dat jouw personeel er verzorgd uitziet, saamhorigheid uitstraalt en een professionele uitstraling heeft? Bedrukte bedrijfskleding helpt hier uitstekende bij. Door dezelfde bedrijfskleding te dragen, is het meteen duidelijk wie er werkzaam is bij jouw onderneming en daarnaast stralen jouw medewerkers eensgezindheid uit. Bij Printmore kun je bedrijfskleding laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Denk hierbij aan een polo, een broek of een mooi shirt in diverse kleuren. Wij zorgen voor bedrijfskleding met een mooie bedrukking voor de horeca en voor bedrijven in diverse andere sectoren. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment kantoorartikelen om te bedrukken.

Maak gebruik van onze expertise

Schakel onze experts in om jouw bedrijfskleding te laten bedrukken en verzeker jezelf van hoogwaardige kwaliteit. Wil je graag meer weten over het laten bedrukken van textiel of heb je vragen over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding? Vul dan ons contactformulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.