Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Bedrukking voor de horeca

Voor mooie bedrukking op producten of kleding voor in de horeca schakel je onze experts in. Wij hebben verschillende unieke geschenken waar je jouw bedrijfslogo of andere afbeelding op kunt laten bedrukken. Bij Printmore kun je 24/7 terecht en dankzij het uitgebreide assortiment in onze webshop vind je gegarandeerd het product waar je naar op zoek bent voor jouw onderneming.

Bekijk al onze cadeau’s

Unieke producten met bedrukking voor de horeca

Ben je werkzaam in de horeca en wil je leuke relatiegeschenken met bedrukking aan relaties of tijdens beurzen aanbieden? Bij Printmore bedrukken we haast ieder materiaal waardoor de keuze enorm is. Zo koop je bij ons producten voor in de keuken die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo, afbeelding of tekst. Denk hierbij aan diverse soorten aanstekers, een keukenweegschaal en nog veel meer. Zo behoort het bedrukken van bedrijfskleding, zoals een koksbuis, ook tot de mogelijkheden. In onze online cadeauwinkel vind je altijd geschikte geschenken met bedrukking voor de horeca.

Bestel jouw favoriete producten online

Wil je graag een cadeau met mooie bedrukking geven aan een van jouw relaties of medewerkers in de horeca? Bekijk dan ons ruime aanbod cadeaus en kies een gepersonaliseerd relatiegeschenk. Natuurlijk staan onze medewerkers in Vlissingen altijd voor je klaar om jou te voorzien van deskundig advies en om jouw vragen te beantwoorden. Stuur je vragen en/of opmerkingen naar ons toe via ons contactformulier op de website.