Een uniek cadeau met textiel bedrukken

Wat bijzonders doen. Verrassend uit de hoek komen. Een gepersonaliseerd cadeau aanbieden. Het kan met textiel bedrukken. Een naam, een foto of een andere afbeelding gebruiken die een bekende of een relatie dierbaar is en dat als cadeau geven middels textiel bedrukken. Het is een keer wat anders en dat maakt het tot een leuke verrassing.

Het is namelijk niet iets wat iemand snel verwacht en dat is waarom textiel bedrukken een leuk alternatief is op de cadeaus die zo langzamerhand traditioneel zijn. Dit is bij Printmore mogelijk in de breedste zin van het woord, want wij beschikken over de middelen en apparatuur om diverse producten te bedrukken. Dus als u iets leuks heeft dat op textiel gedrukt moet worden, dan kan u daarvoor bij ons terecht.

 

Wij bedrukken alles

Onder textiel bedrukken valt al snel een T-shirt, wat het meest gangbare is. Dit kan als cadeau zijn, maar bijvoorbeeld ook bij speciale gelegenheden. Denk dan aan een familiefeest, een (lokaal) evenement, een vrijgezellenfeest en meer. De toepassing is ontzettend divers en wij maken het (in veelvoud) voor u gereed.

Textiel bedrukken is echter lang niet alles, want ook voor ander drukwerk kan u bij ons aankloppen. Zo kunnen wij tassen, boeken, pennen, aanstekers, sleutelhangers, notitieblokken en nog veel meer bedrukken. Dit kan voor persoonlijke doeleinden zijn, als cadeau, maar natuurlijk ook voor zakelijke doeleinden.

Ontvangt u vaak gasten op uw bedrijf? Dan is het wellicht een idee om pennen of aanstekers te bedrukken. Die geeft u uw gasten mee en zo hebben ze gelijk uw naam altijd op zak, eventueel met meer specifieke details zoals adresgegevens.

 

Bedrukking van hoge kwaliteit

Wat wij ook voor u mogen bedrukken, u heeft de garantie op een hoge mate van kwaliteit. De bedrukking doen wij zeer zorgvuldig en met het beste materiaal, waardoor het lang meegaat en nauwelijks tot niet slijt. Dit varieert natuurlijk per voorwerp, maar wij bieden de zekerheid op een lange levensduur en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Textiel bedrukken kan voor een shirt, tas of pen, maar ook in grote hoeveelheden. Wat u ook wenst, wij maken het voor u in orde! U kunt daarvoor contact met ons opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Vlissingen. Woont u niet in de buurt? Geen zorgen, alsnog kunnen we voor u textiel bedrukken en bij bestellingen boven € 20,- verzenden we het gratis door heel Nederland.

 

Printmore, uw adres voor gepersonaliseerde cadeaus

Voor alle vormen van drukwerk zit u bij Printmore aan het juiste adres. Een gepersonaliseerd cadeau geven middels textiel bedrukken is natuurlijk erg origineel. Hierin denken wij graag met u mee voor een passende en creatieve oplossing. Maar ook als u naar mogelijkheden zoekt voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk zit u bij ons goed.

We hebben een breed assortiment van unieke cadeaus voor elke gelegenheid en wij maken het graag voor u persoonlijk. Kom langs, bekijk onze webshop of neem contact met ons op.