Unieke en persoonlijke cadeaus

Custom ontwerpen

Bedrukken op ieder materiaal

Sweater laten bedrukken

Wil jij graag een sweater laten bedrukken met een leuke foto of het logo van jouw onderneming? Dan wil je natuurlijk verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen. Hiervoor kun je uitstekend terecht bij Printmore. Wij hebben verschillende sweaters voor mannen en vrouwen in ons assortiment om te bedrukken.

Bekijk al onze cadeau’s

Een sweater laten bedrukken met een unieke opdruk

Door onze ervaring met het drukken van kleding, weet je zeker dat het laten bedrukken van een kledingstuk op vakkundige wijze plaatsvindt. Of je nu een leuke foto, een zelfschreven tekst of iets anders op een sweater wilt laten bedrukken, bij ons is het allemaal mogelijk. Door voor deze optie te kiezen, geef je iemand een uniek cadeau waarvan je zeker weet dat niemand anders het geeft. Naast een sweater kun je bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van diverse andere kleding, zoals:

Profiteer van onze uitstekende service

Bij Printmore heb je twee mogelijkheden bij het bestellen van een sweater die je wilt laten bedrukken. De eerste mogelijkheid is om jouw bestelling te laten thuisbezorgen. Bij een bestelling van minimaal € 20,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. De tweede optie is om jouw bestelling bij onze winkel in Vlissingen op te halen. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt over het laten bedrukken van een kledingstuk kun je altijd ons contactformulier invullen.

Bekijk onze best verkochten producten

Van 1.61 Excl. btw
Van 2.27 Excl. btw
Van 5.74 Excl. btw
Van 1.61 Excl. btw